Dečki, inspirirajte se! Kombinaciji ovog brokera ne možemo pronaći niti jednu zamjerku

Goran Čižmešija u ožujku prošle godine fotografirao je Krešimira Brezovca čiji je stajling izvrsna inspiracija za ove dane
Vidi originalni članak

U ožujku prošle godine naš je Goran Čižmešija fotografirao brokera čiji je stajling genijalna inspiracija prijelazno razdoblje. Odjevnoj kombinaciji Krešimira Brezovca ne možemo pronaći niti jednu pogrešku, a rekao je tada da je ovaj stajling odabrao za posao.

- Boje kombiniram prema raspoloženju, tako da za posao ponekad kombiniram i smeđe tonove. Osim prugatih, volim ubaciti i ostale uzorke, gledam da to nije preklasično - ispričao je tada.

Dodao je da mu se ponekad dogodi da na posao obuje i tenisice, ali je elegancija poželjnija.

- Sportski sam tip, pa sam u slobodno vrijeme najčešće u trapericama i trenirkama - zaključio je. 

Tamnoplave hlače kombinirao je sa sivim prslukom, prugastom košuljom i tamnoplavom kravatom, a stajling je upotpunio sivim kaputom i smeđim cipelama, dok su plave vezice bile baš odličan detalj koji pokazuje da stajliš broker misli baš na sve!

U galeriji pogledajte najbolje kombinacije za prijelazno razdoblje

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ne sviđaju se svima: Tajice kakve nosi Ana Radišić nekad su bile veliki hit, a sad se opet vraćaju u modu
Jedna voli eleganciju, druga ležeran stil: 'Nikad ne bismo nosile glomaznu obuću i tenisice na petu'
Studentica prava kao super inspiracija za novi tjedan: Baš dobro nosi kožnu minicu i bajkerske čizme
Tri beauty entuzijastice otkrile su nam omiljene drogerijske proizvode; jedan je piling poseban hit

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".