"Debeli" pramenovi koje smo obožavali krajem devedesetih, sad dolaze u jako cool izdanju

Chunky higlights bit će jedan od najpopularnijih izbora kad je riječ o boji kose za 2020., a trendseterice je tako dobro nose!
Vidi originalni članak

Ako je neka frizura obilježila razdoblje kraja devedesetih i početka 2000., onda je to ona koju je nosila Rachel u mnogima omiljenoj seriji "Prijatelji". Za nju su karakteristični i deblji pramenovi, tzv. chunky highlights na koje smo jedno vrijeme bili zaboravili, zahvaljujući vladavini ombrea i balayagea

via GIPHY

Iako smo mislili da će ovi pramenovi ostati u prošlosti, početak 2020. najavio je njihov veliki povratak, no ovog puta dolaze u sofisticiranijoj verziji koja izgleda stvarno cool. Nova varijanta popularnih pramenova dolazi u verziji u kojoj se oni toliko ne "ističu", već je smanjen kontrast, a djevojke ih najčešće nose u kombinaciji s laganim valovima u kosi. 

"Debele" pramenove nije nosila samo Jennifer Aniston u prijateljima, nego i druge slavne dame kao što su Jessica Alba, Jennifer Lopez i Beyonce, a ako ste u potrazi za osvježenjem, oni su odlična opcija jer će kosi dati volumen, a uvijek ćete izgledati kao da ste tek izašli iz frizerskog salona!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".