Nogometna zvijezda u modnim vodama

Beckham i moda naprosto idu zajedno, bilo da je riječ o ikoni stila Victoriji ili slavnom Davidu, koji je potpisao ugovor s Kent & Curwenom, luksuznom brendu poznatom po sportskoj eleganciji...
Vidi originalni članak

David Beckham opet  je “zaplivao” modnim vodama i  sklopio suradnju s još jednim modnim brandom. Ovoga puta riječ je o luksuznom brandu muške mode Kent & Curwen iz Velike Britanije s kojim je potpisao petogodišnji ugovor prema kojemu će biti uključen u sve aspekte poslovanja, od razvoja proizvoda do vizuala prodajnog mjesta. Također, surađivat će s njihovim timom dizajnera na kolekciji za jesen/zimu 2016., naziva Kent & Curwen, Inspired By David Beckham, koja bi navodno trebala imati pristupačnije cijene nego dosadašnje kolekcije,  a planirano je i osnaživanje tržišta u Kini diljem koje imaju više od stotinjak prodajnih mjesta, kao i  otvaranje novih.

Beckham je surađivao i sa švedskim H&M-om, a trenutno je zaštitno lice Belstaffa, također luksuznog britanskog branda odjeće za muškarce. Što se tiče Kent & Curwena, član je Trinity Limited grupacije high class brendova muške mode i poznat je  po dugoj tradiciji i kolekcijama koje odišu sportskom elegancijom, pa ni ne čudi što je izbor pao upravo na Davida Beckhama kao suradnika. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".