Danas slavi 41. rođendan: Izdvojili smo 'najgooglanije' kombinacije uvijek besprijekorno odjevene princeze Kate

Najtraženiji pojmovi su: haljina Kate Middleton, stil Kate Middleton i odjevna kombinacija Kate Middleton, što potvrđuje snagu 'Kate-efekta' prema kojem se odjevni predmeti i modni dodaci koje princeza nosi, često rasprodaju u rekordnom roku.
Vidi originalni članak

Kate Middleton, princeza od Walesa, danas slavi 41. rođendan. Uvijek izgleda besprijekorno, a njezini se modni izbori prate s velikim interesom. Magazin Hello! izdvojio je najtraženije pojmove na Googleu u 2022. vezane za stil odijevanja Kate Middleton, kao i njezine 'najgooglanije' odjevne kombinacije.

Najtraženiji pojmovi su: haljina Kate Middleton, stil Kate Middleton i odjevna kombinacija Kate Middleton, što potvrđuje snagu 'Kate-efekta' prema kojem se odjevni predmeti i modni dodaci koje princeza nosi, često rasprodaju u rekordnom roku. 

Na prvom mjestu nalazi se raskošna haljina prekrivena zlatnim šljokicama koju je nosila na premijeru filma 'No Time To Die'. Iako je od premijere prošlo više od godinu dana, korisnici i dalje pretražuju o kojoj se zlatnoj haljini radi - haljina je iznimno efektna, što nije tipično za Kate koja češće bira decentnije modele, pa je to vjerojatno jedan od razloga zašto je i dalje tako popularna. 

Na drugom se mjestu nalazi plava točkasta haljina koju je princeza nosila na Wimbledonu u srpnju prošle godine. Kate Middleton plava haljina drugi je najpretraživaniji pojam vezan za njezine kombinacije. No, treba naglasiti kako je Kate kroz godine nosila mnogo plavih haljina pa je teže odrediti o kojem se točno modelu radi, piše Hello! Spomenuti model s Wimbledona dizajnirala je Alessandra Rich, a princeza ju je kombinirala s bijelom torbom. 

Na trećem se mjestu nalazi ružičasta haljina - kroz godina se mnogo puta pojavljivala u ružičastim kreacijama, a jedna od najefektnijih bila je ona koju je nosila prilikom službenog kraljevskog posjeta Karibima, sa suprugom Williamom u ožujku ove godine. Potpisuje ju brend The Vampire's Wife, jedan od Kateinih omiljenih brendova.

Pretraga za pojmovima Kate Middleton crna haljina i Kate Middleton kaput-haljina imali su visoki volumen pretraživanja u 2022., što su pojmovi povezani s lookovima koje je princeza nosila kad je preminula kraljica Elizabeta II. Njezine su kombinacije tada bile posebno elegantne i sofisticirane.

Visoko na listi pretraga našao se i pojam Kate Middleton crvena haljina koji se najvjerojatnije, piše Hello!, odnosi na Needle & Thread crvenu haljinu koju je prvi put nosila u siječnju 2020., a zatim je ponovno odjenula u prosincu 2022. 

 

Na špici dugo nismo vidjeli ovako dobro izdanje: Haljina je zvijezda outfita i odlično izgleda upotpunjena modnim klasicima

Markove kombinacije uvijek imaju posebnu priču i ističu se na zagrebačkim ulicama: 'Danas sam inspiriran prošlim vremenima'

Prepisujemo Jeleninu i Markovu ideju za poslovna izdanja: 'Kad idemo zajedno vam, dogovaramo se u kojem smjeru ćemo se odjenuti'

Valentina nas uvijek oduševi, i simpatičnošću i outfitom: Gradom je prošetala u hlačama kakve se ne bi svatko odvažio nositi

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".