"Danas sam se odlučila za čednu kombinaciju. Natikače su wow i ženstvene pa kompenziraju čednost gornjeg djela"

Goranu Čižmešiji pozirala je Borna Kotromanić u društvu psića Stele i ispričala nekoliko tajni svog upečatljivog stila
Vidi originalni članak

Danas sam se odlučila za čednu kombinaciju. Uvijek se odjenem onako kako se osjećam, a danas sam imala girly moment u slatkastim tonovima, rekla je Borna Kotromanić Goranu Čižmešiji kad ju je fotografirao u centru grada.

- Kako osjetim, tako i napravim, moje kombinacije nisu s predumišljajem, ali svaka kombinacija ipak mora biti izbalansirana. Ne bih mogla kombinirati ovu dugu suknju s ravnim cipelama, u tome bih se osjećala neženstveno i neseksepilno. Zato ove natikače, koje su same po sebi wow i ženstvene, kompenziraju čednost gornjeg djela. Sve to nastane spontano, otvorim ormar i posegnem za tim što me privuče. Danas sam krenula od košulje koju nisam nosila godinu dana, kaže Borna i dodaje da ponekad u grad obuje tenisice, ali se užasava kombinacija tenisica sa suknjama i haljinama jer joj predstavljaju vizualni šok: 

Prestrašan mi je taj trendi disbalans ravne obuće i duge suknje, to mi je koma, ali zato, prema mom mišljenju, dobro idu zajedno kombinacije tenisica i nečeg kratkog. Bolje da ne kažem što još nikad ne bih stavila na sebe jer ću to onda možda staviti. ikad ne reci nikad! U svemu što odaberem jako se dobro osjećam, isto tako se dobro osjećam i u svom tijelu i to tijelo se mora vidjeti. To sam ja, to tijelo je moja moć, volim ga, a moja odjeća ga više puta otkriva, nego skriva. To nikad nije usmjereno prema onome tko gleda, nego je to odraz onoga tko i što ja jesam i kako se osjećam u svome tijelu i u svome životu.

Borna je dodala da joj je čudno što je njezin outfit u kašmirskim gaćama bio tolika senzacija jer, kad se gledaju fotografije iz sedamdesetih, žene su već tad hodale u vrućim hlačicama:

- Drugo bi bilo da je riječ o nekim jeftinim, ružnim gaćama, ali to su bile one super-chic kašmirske gaće. Da sam uz one gaće obula ove štikle, meni bi to bio treš. Čak bih mogla nositi i tenisice uz neke frotirske gaće, ali uz one fine kašmirske mi tada nisu pasale. Komentare ne čitam i ne gubim vrijeme na njih, a natpisi u medijima u vezi tog outfita su bili korektni. Mediji su dosta respektabilni prema meni pa me ne stavljaju toliko u negativni kontekst, rekla je Borna i dodala da je sve to odraz nje i slobode koju sebi uzima, a drugima daje - ne samo u odijevanju, nego i u življenju. 

U galeriji pogledajte što se ovog srpnja nosilo na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

U crnom od glave do pete: Pradine skupocjene čizme s mini torbicama nosi i Borna Rajić
Borna Rajić u kožnatoj minici i ultravisokim potpeticama nije mogla proći nezamijećeno
Borna Kotromanić pojavila se u netipičnom izdanju, a izdvojili smo sva njena "lica"
Mnogima ne bi stajala: Borna Kotromanić usudila se obući haljinu s prorezom do struka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".