Danas je Svjetski dan bez grudnjaka: Ove zvijezde velike su obožavateljice "no bra look-a"

13. listopada pravi je dan da razmislite o malo "slobode"
Vidi originalni članak

Ako razmišljate o tome koji novi holivudski trend možete isprobati, možda će vam se svidjeti onaj kojeg, čak i zimi, obožavaju najveće zvijezde. Mislimo da nema boljeg dana od toga jer se 13. listopada obilježava svjetski da bez grudnjaka. Vratile su se u devedesete godine i jednostavno odlučile ostaviti grudnjake - kod kuće! Ipak, ovakav look nije namijenjen isključivo street style-u, već ga zvijezde nose i na crvenom tepihu, a mi smo odabrali najzanimljivije outfite!

Bella Hadid ne bira priliku kad će odjenuti outfit bez grudnjaka - neovisno o tome sprema li se na let zrakoplovom, šetnju gradom ili crveni tepih, ona je definitivno odlučila da bez njega može, ali takav look sjajno nosi!

Njena prijateljica Kendall Jenner velika je zagovarateljica looka bez grudnjaka odnosno pokreta "free the nipple". 

Još jedna od kraljica iz Kardashian Jenner klana često ne nosi grudnjak i to vrlo hrabro! 

Kim se ispod fotografije našalila da ju je zvala tetka i derala se na nju zbog ove slike, pa je samo za nju zamaglila bradavice na ovoj fotografiji.

Predivna Selena gomez isto se često može vidjeti bez grudnjaka, pa čak i u outfitima u kojima pokazuje gaćice...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".