Danas je 3. listopada i srijeda, a fanovi filma "Mean girls", znat će što to znači!

Popularni film "Opasne djevojke" izašao je 2004. godine, a Lindsay Lohan bila je prava zvijezda
Vidi originalni članak

O čemu se zapravo radi? Dakle, film "Opasne djevojke" ili "Mean girls" vrti se oko grupe cura koje su najpopularnije u školi, a nazivaju se "The Plastics". Lik Lindsay Lohan zove se Cady i presmjesti se iz škole u Africi u ovu američku i to je potpuno šokira. No brzo se uklopila s curama i postaje jedna od njih.

Najpopularnija scena u filmu jest kad Cady sjedi na satu, a ispred nje njena simpatija Aaron Samuels. Aaron ju je tog dana upitao: "Koji je dan danas?", a ona odgovara: "3. listopada." U originalu to izgleda ovako:

Baš zbog ovog, obožavatelji filma "slave" 3. listopada. Osim toga u filmu postoji i jedno pravilo The Plasticsa. One srijedom nose samo ružičastu odjeću, a s obzirom na to da ove godine baš srijeda pada na taj datum, pretpostavljamo da će internet danas poludjeti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".