Danas je 20. godišnjica Seksa i grada: Kopirajte poznate lookove Carrie Bradshaw

6. lipnja 1998. emitirana je prva epizoda serije koju mnogi obožavaju
Vidi originalni članak

Carrie Bradshaw koju je u legendarnoj seriji glumila Sarah Jessica Parker u kratkom je roku postala modna ikona našeg vremena. Obožavala je cipele, a bila je zaljubljena u sve što ima veze s odjećom. Pronašli smo neke od njenih najboljih izdanja i komade s kojima možete kopirati look na sličan način. 

Ova divna bijela haljina pravi je hit komad za ljeto i ove sezone. S njom nema greške. 

Carrie je nekada voljela dramatična izdanja, a ponekad je izgledala tako dobro u basic komadima poput ove haljine koju je iskombinirala s klasičnim avijatoricama. 

Vjerovali ili ne, jednom se čak odvažila i otići na selo. Sudeći prema ovoj sceni, nije se baš dobro provela, a pošto su tregerice doživjele svoj veliki povratak i ovaj smo styling odlučili uključiti na listu. 

Što je ljeto bez predivne cvjetne haljine?!

Neke od najljepših stylinga Carrie je nosila u Parizu. Obožavali smo ovaj prugasti top u paru sa šeširom! Totalno francuski!

I za kraj, jedno od naših najdražih izdanja - Carrie u predivnoj haljini od tila, a moramo priznati da nam je ova scena isto jedna od omiljenih! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".