Dame u ružičastom koje će vas osvojiti na prvu: "Imam pet godina i kad narastem bit ću znanstvenica, kao i mama"

Goran Čižmešija fotografirao je neodoljiv modni duo, a petogodišnja Astrid ispričala je tko je koga inspirirao u ovim outfitima
Vidi originalni članak

Jelena Rebernišak je farmaceutkinja, a njezina kći Astrid jednog dana želi biti znanstvenica, baš kao i njezina mama, otkrila je petogodišnjakinja našem Goranu Čižmešiji:

- Imam pet godina i kad narastem bit ću znanstvenica, kao i mama. Ja sam odabrala da danas nosimo ružičasto, ali tu boju baš i ne nosim često. Najdraža mi je boja crvena, a volim točkice i Mini Mouse. Ponekad nosim i cvjetiće. Ovo su mi jedine ružičaste tenisice, imam još svijetlo ružičaste, svijetlo ljubičaste i tamno ljubičaste. Ovo je bilo samo danas da je mama slično obučena kao i ja. Prva sam odabrala kombinaciju i onda je mama obukla nešto slično, rekla je Astrid i dodala da balerinke ne nosi često, ali ima dva para cipela na petu: 

- Isprobavam mamine i tetine štikle, jedva ih čekam početi nositi i šminkati se! Mama ima jedne srebrne na petu i neke ukrase sa strane i jedva čekam. Mama i teta imaju najbolje šminke! Omiljene boje još su mi zlatna i srebrna, svijetlo zelena, a volim sve svijetle boje, rekla je Astrid i objasnila da tamne boje nosi samo za Noć vještica. 

- Imam i dva hrčka, zovu se Zura i Zvjezdica. A imam i svoju sobu, dodala je Astrid.

Mama Jelena je rekla:

- Astrid ima stila, a mama je kopira pa sam se odjenula po uzoru na nju. Osim ružičaste, nosim i ostale boje, ali nisam mogla odoljeti kad sam nju vidjela u rozom, uz to je i sunčan dan. Ipak, rijetkost je da smo usklađene outfitima. 

Inspirirajte se odličnim outfitima sa zagebačkih ulica:

Tako jednostavna, a tako divna: Stylish mama sa Cvjetnog nosi outfit koji će se svima svidjeti
Prekrasne mama i kći: "Prvo se ja obučem pa Lucija poželi odjenuti nešto slično po uzoru na mamu"
Stylish Nikolina Ristović: "Nisam znala što bih odjenula pa sam posegnula u kćerin ormar"
Divne mama i kćer: Pazim da smo obje sređene i modno usklađene

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".