Dame u (pre)vrućim hlačicama zapalile zagrebačku špicu

Pokazale su kako nositi glavni odjevni komad ovog ljeta
Vidi originalni članak

Približavamo se kraju srpnja što znači da je na zagrebačkoj špici sve manje i manje ljudi, no dame koje njom šeću definitivno kradu pažnju prolaznika. Glavno oružje u borbi protiv vrućina definitivno su vruće hlačice koje se već sezonama nalaze na modnom tronu najvažnijih komada u ljetnom ormaru. 

Vruće hlačice "pohabanih" rubova ova zgodna dama kombinirala je s prugastom bluzom i visokim gladijatoricama, a odličan detalj svakako su njezine tetovaže koje su dodatno osvježile cijelu kombinaciju. 

Ova dama zna kako je jednostavnost uvijek najbolje rješenje pa je hlačice kombinirala s basic majicom i ruksakom, a svoj gležanj ukrasila je narukvicom, jednim od najvećih trendova koji nam se vratio ovog ljeta! 

Da je crveno uvijek dobra ideja, zna ova zgodna dama koja je crveni top kombinirala s kratkim poderanim trapericama, a sve zaokružila jednostavnim tenisicama s decentnim šljokicama. 

Color-blocking uvijek je dobra ideja, a spoj zelene, crvene i roze odličan je za ove ljetne dane te sjajan kontrast klasičnim traper hlačicama. Buket u ruci samo je točka na "i" ove vesele odjevne kombinacije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".