Dame u izlasku: Ljupka Gojić Mikić blistala u društvu prijateljica

Sve tri dame oduševile su svojom pojavom na crvenom tepihu!
Vidi originalni članak

Na dodjeli Elle Style Awards pojavile su se i tri prijateljice: Marija Bišćan, Iva Radić i Ljupka Gojić Mikić. Ljupka je nedavno rodila malenu Mari Danu, a ovo je bio njezin prvi izlazak nakon tog. 

Sve su tri zablistale na crvenom tepihu: Marija je odjenula nježno plavu haljinu midi dužine s printom cvijeća, dok se Ljupka odlučila za haljinu plavo-bijele boje i zanimljivih crvenih detalja, a sve je zaokružila odgovarajućim upečatljivim naušnicama. 

Ivi Radić pripala je nagrada za Celebrity stil godine pa je bilo za pretpostaviti kako će i ona sve osvojiti svojim stilom: odjenula je haljinu iz Erdem X H&M kolekcije koja uskoro stiže u Hrvatsku, a radi se o najiščekivanijoj kolekciji ove godine!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".