Dame u crnom: Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković i Josipa Lisac imaju bezvremenski stil

Sinoć je zagrebačko kino Kaptol Boutique Cinema bilo modno središte Hrvatske jer je film ‘McQueen’ okupio brojne ljubitelje mode
Vidi originalni članak

Poznata zagrebačka odvjetnica Jadranka Sloković poznata je kao velika ljubiteljica mode, a to nam dokaže svaki put kad ju naši objektivi ulove u središtu Zagreba. I ovaj put nije razočarala, a pojavila se u crnom od glave do pete. Odijelo od brokata i 'choker' oko vrata odlično izgledaju zajedno, a uz klasične crne salonke i jednostavnu crnu torbicu, odvjetnica nam je još jednom dokazala da je crna uvijek dobra ideja!

Na premijeri filma gošća je bila i bivša sutkinja Đurđa Tedeschi koja svojom pojavom uvijek privlači pažnju. Predivna je dama zablistala u crnoj haljini s debelim kožnatim remenom oko struka, a nosi i jedan od najtraženijih modnih detalja sezone - obruč za kosu. Osim toga, nije odoljela i još jednom trendu za kojim su se pomamile brojne fashionistice, a to su - puf rukavi. 

Uvijek jedinstvena, pjevačica Josipa Lisac na premijeru je stigla u odijelu i svima održala lekciju iz slojevitog odjevanja. Od detalja izabrala je kožnate rukavice koje često nosi, šešir, jednu efektnu naušnicu i pismo torbu, a jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica čiji stil nitko ne može iskopirati!

Još se gošći pojavilo u crnom od glave do pete i izgledale su odlično! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".