Dame su odlučile: Ovo je nova najpopularnija haljina koju trendseterice obožavaju!

Točkice su i dalje apsolutni hit!
Vidi originalni članak

Svake sezone pojavi se jedna it haljina za kojom trendseterice jednostavno polude! Prošlog su ljeta to bile karirana i prugasta haljina iz Zare, a ove sezone tu titulu nose one s točkicama, barem ako je suditi po Instagramu.

Upravo je ova društvena mreža prava riznica modne inspiracije, a dame su poručile kako nova najpopularnija dolazi iz Zare. Radi se o haljini s V-izrezom i tankim naramenicama, a sprijeda imaju volane i nabrane detalje.

Uočili smo je na zgodnoj dami imena Nikolina Škara koja je ovu divnu haljinu isfurala za posjet Rimu i u njoj pozirala kod jedne od najpopularnijih turističkih atrakcija, Fontane di Trevi. Kombinirala ju je s jednostavnim sandalama i crnom torbicom, a sve zaokružila popularnim naočalama okruglih okvira koje trendseterice jednostavno obožavaju. 

Ovu smo haljinu uočili na još jednoj ljepotici, Dariji Matić kojoj također stoji kao salivena - kombinirala ju je s upečatljivim zlatnim naušnicama i jednostavnom bež torbicom koja je savršeno zaokružila ovaj genijalan styling

Popularna high street trgovina imala je sličnu haljinu i ovog proljeća, samo u smeđoj boji, a savršeno ju je isfurala influencerica Dora Predojević koja ju je kombinirala s bijelim sandalama i hit cekerom. 

Ako se ova haljina nalazi i na vašoj listi želja, savjetujemo vam da požurite u Zaru, gdje se prodaje po cijeni od 299 kuna, jer vjerujemo kako će se brzo rasprodati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".