Dame, pozor! Na Asos se vratila najtraženija haljina ovog proljeća

Plisirano, zeleno i cvjetno - definitivno dobitna kombinacija!
Vidi originalni članak

Dok još temperature nisu bile ovako visoke, Asos nas je potpuno osvojio haljinom koja je idealna za ove ljetne dane, no vrlo brzo je rasprodana.

Radi se o plisiranoj zelenoj haljini cvjetnog uzorka, a sve trendseterice su je brže-bolje dodale u vlastite ormare i furale ih na čizme, tenisice, salonke... Dugo smo čekali da se vrati na omiljeni web shop i - dočekali, i to u još boljoj verziji! I dok prva varijanta ima dugačke rukave, Asos je sad ponudio pravu ljetnu, onu s tankim naramenicama. 

Njezina je cijena 40 funti, a vjerujemo kako će se i ovaj model rasprodati u najkraćem mogućem roku što znači samo jedno: vrijeme je za shopping! Kad nam dođe (a nadamo se da će to biti jakooo brzo), nosit ćemo je uz sandale s blok petom, ali i tenisice, u onim danima kad zbog obveza jurimo na sve strane.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".