Dame u centru rekle su svoje - ovo su najpopularnije gležnjače ove zime!

Znamo gdje ih trenutačno možete kupiti, i to na sniženju
Vidi originalni članak

Dolaskom hladnijih dana i nižih temperatura, gležnjače s perlicama i zakovicama kao da su pale u drugi plan, a zamijenile su ih udobnije i puno toplije - buce.

Za njih nikad nismo mislile da bi mogle postati dio ulične mode, no, ako je suditi po zagrebačkoj špici, one to definitivno jesu jer ih brojne dame izvrsno uklapaju u svoje stylinge. Jedna od njih je ova zgodna plavuša koja je svoj model kombinirala s hlačama s printom i klasičnom bundom koju je stegnula u struku popularnim remenom. Odlučila se za popularnu Louis Vuitton torbu, a pronašli smo gdje možete kupiti buce poput njezinih te je dobra vijest da se nalaze na sniženju!

Model sličan njezinim pronašli smo na web shopu My Theresa gdje se trenutačno prodaju po 50% sniženoj cijeni pa se mogu kupiti za 230 €. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".