Dame inspirirane zlatnim kipićima

Svoje haljine prilagodile su ceremoniji
Vidi originalni članak

Na sinoćnjem crvenom tepihu mnoge su se dame odlučile za svjetlucave haljine koje variraju između bijele, bež, zlatne i nude boje. U takvim izdanjima, neke od njih su podsjetile upravo na sam kipić koji nose doma pobjednici, dok su neke takve stylinge izvrsno iznijele. 

Sofia Vergara pojavila se u pripijenoj Michael Kors haljini koja je naglasila njezine obline. Zvijezda serije "Moderna obitelj" pokazala je da izvrsno nosi dugačke haljine, a u ovoj metaliziranoj haljini izgledala je izvrsno!

Međutim, ne znaju svi s toliko stila iznijeti metaliziranu haljinu. Iako je bilo simpatično gledati Jessicu Biel s Justinom Timberlakeom, njezina haljina koji potpisuje KaufmanFranco nam je ipak bila "previše". Najveći problem nije u haljini, već u nepotrebnom lančiću. Ovakva haljina dovoljna je sama sebi ne treba joj nikakav nakit. 

Iako je imala sjajnih stilskih trenutaka, haljina Dakote Johnson na ovogodišnjim Oskarima čisti je promašaj. Haljinu potpisuje Gucci, a ovakav kroj, materijal i boja šampanjca ne pristaju mladoj glumici, već svojom pojavom uistinu podsjeća na zlatni kipić.

Zuhair Murad haljina izvrsno pristaje Chrissy Teigen. Haljina je rezana na "pravim mjestima" pa je na račun golih leđa, visokog izreza i decentnih zlatnih detalja manekenka dobila mnogo kompllimenata, a neki su je i nazvali "lijepom poput božice".

Felicity Jones pojavila se u Dior haljini koja krojem i materijalom podsjeća na one namijenjene balerinama. Haljina joj je izvrsno pristajala, no ostala je nedorečena - styling je trebala pojačati zlatnim detaljima, upečatljivijom šminkom ili zanimljivijom frizurom. 

Nicole Kidman još je jedanput bila vjerna Armani Prive-u i to se ispostavilo kao pun pogodak. Odjenula je pripijenu bež haljinu s izvezenim detaljima, a dojam pojačala crvenim ruževim i neobičnim odabirom naušnica. Odabrala je boju fuksije koja se ipak uklopila u ostatak odjevne kombinacije. 

Amy Adams doslovno je blistala u pripijenoj haljini dubokog izraza s metalnim sjajem. Haljina je istaknula njezine obline, a i frizura se izvrsno uklopila u ostatak stylinga. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".