Dama u crvenom: Severina zablistala u točkastoj haljini koja joj stoji savršeno

Journal Loves Istra party, koji je održan na elegantnoj terasi novootvorenog rovinjskog hotela Boa, ponovno je privukao pozornost stotina uzvanika
Vidi originalni članak

Među brojnim okupljenima bila je i popularna pjevačica koja se pojavila u efektnoj haljini crvene boje s omiljenim uzorkom sezone - točkicama. 

Njen suprug Igor Kojić, pratio ju je u stopu, barem što se odabira boje tiče. Severina je nosila sandale s ultravisokom potpeticom u istoj boji. Haljina s puf rukavima najtrendi je komad jeseni, a ovaj nas podsjeća na nešto što se nosilo osamdesetih i Severini stoji - fantastično. Igor je odabrao prugastu majicu, sako, traperice i glomazne tenisice, a pozirali su i s Ivom Radić koja je zablistala u dugoj crnoj haljini. 

Haljinu je krasio visoki prorez, a na nogama je nosila jednotavne sandale na vezanje. Ljepotica je ostala vjerna svom jednostavnom i opuštenom stilu i ostavila raspuštenu kosu te decentan make up. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".