Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Sredim se vikendom. Volim se naći s prijateljicama i svečanije se odjenuti'

Goran Čižmešija fotografirao je umirovljenu pravnicu Višnja Staničić čija je ljubav prema eleganciji i lijepom prava inspiracija
Vidi originalni članak

Uobičajeno mi je da se subotom i nedjeljom sredim. Zadovoljstvo mi je naći se sa prijateljicama i svečanije se odjenuti. Preko tjedna nosim malo drugačiji stil, ali isto pazim kako kombiniram, rekla je Višnja Staničić našem Goranu Čižmešiji kad ju je fotografirao na  špici u jednoj od najupečatljivijih haljina koje smo imali priliku vidjeti na zagrebačkim ulicama.

Višnja Staničić umirovljena je diplomirana pravnica koja stvarno zna što je dobar stil, a ljubav prema lijepom naslijedila je od mame:

- Pazim da imam urednu frizuru, da sam našminkana i da nikad ne izađem u klošarskom izdanju i to njegujem još od malih nogu. Mama je uvijek vodila računa o tome pa je to usadila i meni. Volim lijepo i osjećam se dobro kad znam da sam sređena onak' kak' mislim da bih trebala biti, rekla je stajliš dama i dodala da je to čini zadovoljnom.

Od boja preferira denver plavu i crvenu, dok je nijanse bež i smeđe nosila prije pa je današnji outfit tek izuzetak. Umirovljena pravnica gaji veliku strast prema šeširima pa u kolekciji ima dvadesetak modela - neki su za svakodnevnu upotrebu, a neki za subotu i nedjelju. 

- Šešir daje određenu eleganciju i popravlja cijeli dojam. Najbitnije mi je kako sama sebi izgledam jer, ako sam osobno zadovoljna izgledom, onda me nije briga što će drugi reći. 

Dama, od koje možemo mnogo naučiti o stilu, kaže da nije sportski tip pa u kolekciji ima tek jedne tenisice - zeleni model koji je kupila prije dva mjeseca, kako sama kaže, čisto radi udobnosti kad ide na tržnicu i slično.

- U zadnje sam vrijeme počela nositi sportske stvari, prije nisam nikad. Nije to zbog trendova, nego sam zaključila da je dobro imati jedne tenisice za slobodno vrijeme. Nosim i traperice, ali one fine, sa štrasom. Poderane nikako jer ne volim biti ni poderana ni zgužvana, zaključila je. 

U galeriji pogledajte što se još ovog vikenda nosilo na špici:

FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL

Nose se mrežaste sandale! Jedno je sigurno; nećete proći nezamijećeno

FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 920 € FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 790 € FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 790 € FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Matchesfashion Jimmy Choo, 412 € FOTO: Matchesfashion Jimmy Choo, 375 € FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 920 € FOTO: Net A Porter MiuMiu, 154 € FOTO: Net A Porter Gianvito Rossi, 790 €

Dama, koja je već nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike, očitala super lekciju iz stila
Elegancija u dva poteza: Divna brineta zablistala u omiljenom ljetnom outfitu brojnih dama
Kad bismo birali samo jedan outfit do kraja ljeta, odabrali bismo kombinaciju kakvu nosi divna dama sa špice
Kakva elegancija na romobilu: Zgodna dama ukrala pozornost u trendi outfitu kojeg ovog ljeta obožavamo

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".