Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Mislila sam da više neću nositi tu suknju, a ni dugo nisam nosila privjesak maćuhice'

Uvijek volimo poslušati što o svojim kombinacijama kaže Zrnka koju često vidimo na zagrebačkoj špici sa suprugom Miroslavom
Vidi originalni članak

Jedna od dama koja nam svaki put stavi osmijeh na lice i pokaže odjevne kombinacije koje su popraćene brojnim pozitivnim komentarima je Zrnka Naletilić. Umirovljena profesorica književnosti rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji i ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

- Došla sam u grad pogledati jesam li dobila na Lutriji, a Miroslav je bio zauzet, pa sam došla sama. Žalosna sam što ništa nisam dobila, pa sam si za utjehu kupila ove naočale. Odabrala sam ih jer su posebne i jer nemaju okvir. Inače i boju okvira usklađujem s odjećom, ali došlo mi je da sam poželjela naočale bez okvira. Mislila sam da više neću nositi tu suknju, a kako dugo nisam nosila ovaj privjesak s motivom maćuhice koji sam naslijedila od bake, odlučila sam to uskladiti - ispričala nam je Zrnka koju često vidimo u šetnji sa suprugom Miroslavom Sabolekom.

Zrnka je u našoj modnoj rubrici poznata po tome što voli kombinirati razne uzorke i boje, a tako je bilo i u ovoj ljubičastoj kombinaciji. I otkrila nam je da je prava ljubiteljica i kolekcionarka sovi:

- Ne pravih, njih smo imali na boru pokraj kuće, a kako više nema bora, ostale su nam ove umjetne. Imam oko 350 sova sa svih strana svijeta u svim oblicima, figurice, satovi, nakit... Sove simboliziraju mudrost pa sam ih počela skupljati ja, a uz mene ih je zavolio i Miroslav - rekla nam je umirovljena profesorica književnosti prije koju godinu.

  

Chic i stajliš lepršave hlače obilježit će proljetnu sezonu; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Fluidne hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Wide-leg hlače s printom 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge lepršave hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave satinirane hlače 39,95 EUR FOTO: Zara Paero hlače s uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 39,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge hlače 25,95 EUR FOTO: Zara Hlače sa zmijskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Hlače s uzorkom 29,95 EUR

Najprodavaniji parfemi za žene u 2023.; pronaći ćete favorita bez obzira volite li cvjetne mirise ili nešto malo žešće
Hailey Bieber odlično nosi nove trendove: U all-black kombinaciji super je inspiracija za svaku prigodu!
Počela je četvrta sezona hit serije Nasljeđe, a modni naglasak je i dalje na 'prikrivenom bogatsvu'
Sara Madjer Šitum, zvijezda nove Dive: 'Ono što bih ja voljela jest da imamo žene na osnivačkim i izvršnim pozicijama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".