Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Kombinaciju sam odabrala jer danas malo tko hoda elegantnije odjeven po gradu'

Simpatična Biserka ispričala nam je da voli zemljane tonove koji dominiraju i ovom odjevnom kombinacijom, i to u spoju s vjenčnom crnom.
Vidi originalni članak

Biserka Petrović jedna je od gošći naše modne rubrike od koje možemo učiti o svevremenskom odijevanju i stilu koji odolijeva prolaznosti svih trendova. Krojačica, izvrsnog smisla za modu, rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, i to u kombinaciji kojom dominiraju zemljani tonovi. Za Divu je rado ispričala i par detalja o svojem stilu.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer danas malo tko hoda elegantnije odjeven po gradu. Kaput sam sama sašila. Obožavam zemljane tonove, a od uzoraka preferiram klasične – ispričala nam je modno osviještena dama čije odjevno izdanje može biti sjajna inspiracija ovih dana. 

U stajlingu se istaknuo kaput efektnog kroja i pepita uzorka kojeg je spojila s bež kožnom suknjom. Od zemljanih tonova, tu je i elegantan šešir, u istoj nijansi poput suknje.

Ostatak kombinacije bio je u vječnoj crnoj - 'zgužvane' čizme od brušene kože, klasična crna torba i pletena dolčevita izvrsno su se uklopile u stajling, a od detalja, Biserka je izabrala broš koji je sjajno nadopunio cijeli outfit. 

Jakne i kaputi koje i dalje stignete kupiti na sniženju: Neki od modela sniženi su gotovo 80 posto!

FOTO: H&M 119 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 54,99 eura FOTO: H&M 44 eura FOTO: H&M 30 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Mango 159,99 eura FOTO: Mango 99,99 eura FOTO: Mango 45,99 eura FOTO: Mango 119,99 eura FOTO: Mango 75,99 eura FOTO: Massimo Dutti 79,95 eura FOTO: Massimo Dutti 239 eura FOTO: Massimo Dutti 69,95 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 39,99 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".