Dalija Orešković odabrala sivu haljinu, no je li pogodila? Evo što o modnom odabiru kaže modna savjetnica

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevnu kombinaciju Dalije Orešković na predstavljanju programa koalicije
Vidi originalni članak

Na Trgu sv. Marka održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen izborni program koalicije Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, a na konfeenciji je govorila i Dalija Orešković. Za tu je prigodu odabrala sivu haljinu s remenom koji naglašava struk, a modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ovaj modni odabir. 

- Tekstil može u potpunosti promijeniti dojam boje, a ovo je takav slučaj. Matirana, kruta tekstura daje dojam vintage radničke odjeće, umjesto elegantne haljine. Siva je, naravno, jedna od poslovnih boja, simbol je neutralnog karaktera i business svijeta, no bolje izgleda na tekstilu s barem malo sjaja, rekla je Prpić Znaor.

Prpić Znaor je dodala da, što se tiče kroja, dojam radničke odjeće pojačava i dvostruka prednjica, odnosno višeslojna suknja:

- Slojevitost, naime, bolje izgleda kad je tekstil mekan, podatan i fluidan. Siva je idealna za odijela, sakoe i neke klasične forme poput kostima u kombinaciji s bluzom, majicom i košuljom. 

Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih saborskih zastupnica: U galeriji pogledajte njezina najbolja izdanja

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima
Jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica odabrala cvjetni uzorak, evo što savjetnica kaže o tome
Saborska zastupnica u suknji s najpopularnijim uzorkom koji baš nikad ne izlazi iz mode!
HDZ-ova zastupnica odabrala haljinu kakvu ne viđamo često, evo što kaže modna savjetnica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".