Dakle, Zara je u svoju ponudu uvrstila - klompe! I još neobičnih modela...

Ako do sada još niste navikli na trend "ružno-lijepih" cipela, možda je vrijeme da to prihvatite
Vidi originalni članak

Nekada nam izgleda kao da uskoro neće biti "normalnih" cipela u dućanima. Stigla je nova kolekcija u Zaru. Uz cool boho haljine, pletene torbice, šarene košulje i druge proljetne dodatke, stiglo je i nekoliko novih pari cipela. Među njima i šarene klompe. 

Vjerujemo da će naći svoju publiku nostalgičarki koej su ih nekada nosile. Sljedeće na redu su japanke s tankom potpeticom. S obzirom na to da je Kim Kardashian nedavno prošetala u sličnom modelu, čekamo da modni svijet da svoje odobrenje. 

Još je jedan novi par došao u online shop. Ove natikače s drvenom potpeticom zapravo izgledaju poprilično cool, a jedva čekamo vidjeti kako će sve fashionistice koje obožavaju nove i čudne trendove nositi sve što je Zara predvidjela za ovu sezonu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".