Da, ljudi stvarno nose dizajnerske cipele sa spužvom za gotovo 7000 kuna!

Što je još bolje, tu je i pripadajuća torbica!
Vidi originalni članak

Ove cipele pojavile su se na Tjednu mode u Londonu i istovremeno su publiku šokirale, ali i zaintirigrale. Na Metro.com postavljaju pitanje zašto su uopće vrijedne rasprave? Pa, prije svega, ono što je zbilja očigledno - na sebi imaju pravu pravcatu spužvu, međutim Christopher Kane koji potpisuje ovaj dizajn mooožda ju je iskoristio na malo pogrešan način!

Umjesto kao ukras, spužva je mogla poslužiti kao nešto za ublažavanje bola pa bi onda imala ulogu 2 u 1: i funkcionalnu i dekorativnu. Međutim, on ih je postavio samo s vanjske strane i time još više potaknuo glasine oko ovog modela. A ono što je zapravo najzanimljvije je cijena. Naime, ove su cipele s dizajnerskim potpisom, a spužva kao dodatak baš se i ne može povezati s visokom modom i cijenom od osamsto funti, odnosno gotovo sedam tisuća kuna. 

Nadalje, dok su mnogi mislili da će se trend zadržati samo na modnim pistama, on se preselio i na gradske ulice pa vjerujemo kako će nam uskoro preplaviti i feed na društvenim mrežama. Isfurala ih je sestra Christophera Kanea, koja je zamjenica kreativnog direktora brenda.  

Iii, ako vam to nije bilo dovoljno, to je naravno i matchy-matchy torbica. Za sad je samo prošetala po pisti, ne i u "stvarnom" svijetu, no vjerujemo da hoće na nekom od tjedana mode!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".