Da, i to smo doživjeli: Uggsice iznad koljena novi su hit

Ugg je u suradnji s francuskim brendom predstavio nove, neobične modele
Vidi originalni članak

Još od početka 2000. godine Uggsice su omiljena zimska obuća brojnim damama. S njima nema između, ili ih volite ili mrzite. Oni koji ih vole, bit će sretne s novom promjenom, a drugoj će strani biti još manje drage.

Naime, u posebnoj suradnji s francuskim modnim brendom Y/Project, Ugg je predstavio nove modele, među kojima su oni sa sarom iznad koljena i oni s trostrukom sarom. 

Budući da se nalazimo u eri popularnosti ružne obuće, vjerujemo kako će i ove čizme postati veliki hit, bez obzira na prilično visoku cijenu koja će se kretati između 300 i čak 1400 dolara. Ako su vam se svidjele ove čizme, ove zime ipak još uvijek nećete moći hodati u njima, s obzirom na to da u trgovine dolaze tek na jesen. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".