Da, i to se dogodilo... Ryan Gosling skroz je kiksao na crvenom tepihu i to u - smeđem odijelu!

"Ryane, idući put zaobiđi smeđu i odaberi snježno bijeli sako!"
Vidi originalni članak

U Veneciji traje filmski festival, a našu pažnju krade, tko drugi nego, Ryan Gosling. Ili njegove upitne modne kombinacije? Prvo je isfurao smeđe odijelo oko kojeg bi se definitivno dalo diskutirati, a zatim se na crvenom tepihu pojavio - bez kravate!

Zamolili smo novinarku i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da stručno mišljenje o Ryanovim modnim izletima.

Prije svega, Dubravka se slaže s nama da je on jedan od onih glumaca čija pojava izaziva ovacije, no ovog je puta napravio stilski kiks:

Smeđe odijelo na crvenoj pozadini daje krivi dojam... Čini se zastarjelo, umjesto retro! Da stvar bude neobičnija, raskopčana košulja kockastog uzorka upotpunila je loš dojam. Za one koji žele znati više: bez obzira o kojem se kroju radilo, smeđa je jedna od najgorih na crvenom tepihu (a i svakodnevno).

Međutim, dojam je malo popravio drugim odabirom za crveni tepih - bijelim smokingom, no izostavio je leptir mašnu, odnosno kravatu:

Iako ih muškarci na red carpetu uglavnom nose, činjenica je da ti detalji uopće ne nedostaju na ovom stylingu. Može i ovako, jer danas volimo kako moda zaobilazi pravila, a čovjek ipak djeluje elegantno.

Ipak, modna je savjetnica i ovdje primijetila jedan "detaljčič":

Bilo bi bolje da su nijanse sakoa i košulje identične jer se čini kao da mu je sako žućkast... Inače, s bjelkastim nijansama zna biti problem jer sam tekstil može promijeniti ton, pa je ključno imati i isti materijal kako bi nijansa bila identična.

Dubravka ima i besplatan savjet za zgodnog glumca: Ryane, idući put zaobiđi smeđu i odaberi snježno bijeli sako!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".