Da, i to je moguće: Platite nekome da vam vodi Instagram profil dok ste vi na godišnjem!

Usluga stoji 90 dolara i omogućava vam da se skroz odmorite od društvenih mreža
Vidi originalni članak

U Ženevi, hotel ibis imaju uslugu koju zovu "Instagram baby-sitter". Ovime zapravo pozivaju svoje mlađe klijente da se maknu s mobitela i društvenih mreža, ali bez bojazni da se njihov odmor na super destinaciji neće vidjeti na Instagramu. 

Dakle, možete uživati u odmoru, a ne brinuti se da će vam Instagram patiti. Hotel je imao jedan probni mjesec ovog projekta kada je troje influencera vodilo profile gostiju i objavljivalo najbolje fotografije i storyje u njihovo ime. 

Cristina Gheiceanu, radio voditeljica, DJ Sylwina i Sara Leutenegger, kandidatkinja u njemačkoj emisiji Germany's Next Top Model obavili su dobar posao, a ova "usluga" dostupna je od ovog mjeseca za hotel ibis u Ženevi i Zurichu na stranici relaxwepost.ch.  

Prošle godine sličnu su stvar ponudili u hotelu Conrad na Maldivima. Nudili su Instagram batlera, zapravo profesionalnog fotografa koji je slikao goste, prenosi ThisNow.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".