Da, i ovo smo doživjeli: Domaće influencerice počele su reklamirati kredite!

Na nekoliko profila naših influencerica vidjeli smo ponudu za kredite jedne banke
Vidi originalni članak

Pregledavajući feed na Instagramu navikli smo vidjeti da influenceri reklamiraju svašta - od odjeće i kozmetičkih proizvoda, preko turističkih odredišta pa do različitih restorana.

Međutim, ovih dana influencerski svijet otišao je korak dalje. Naime, na društvenim mrežama uočili smo kako tri dame reklamiraju kredite jedne banke. 

Lucija Lugomer, naš plus size model, rekla je da misli na svoje obožavatelje te je svjesna da nisu svi u mogućnosti otići na ljetovanje pa je objasnila kako funkcionira ova ponuda. 

Hana Hadžiavgadić bila je iskrena s pratiteljima te rekla kako ne posuđuje novac od prijatelja jer tako može upropastiti prijateljstvo, ali je prenijela ponudu banke i rekla što pratiteljima što da naprave idući put kad ih netko pita za zajam. 

 

Paula Sikirić koja se krije iza profila @paulasik ostala je tajnovita u svojem opisu ispod fotografije, a pratitelje je zaintrigirala objavom u svom stilu:

E taman nedilja večer za malo pametovanja. Jel znaš što je ovo? Izabereš koliko ti treba, npr. 3. Dobiješ ih kroz 15 minuta. A vraćaš ih za mjesec dana isto onoliko koliko si uzeo, u ovom slučaju 3. I ne pričam o sestrinoj robi, niti o maminim sarmama. Ak’ i dalje ne znaš odgovor, odi na link na mome profilu!

Ponudu za kredit pronašli smo i kod Lidije Šeatović koja stoji iza profila @mylittlezagreb. Ona je pratiteljima priredila neobičnu igru, a najavila je kako će biti odlično te tvrdi da će se isplatiti:

Zažmirite!... Jeste? Okej...zamislite... Lagano ste razvezali čvor kravate koja vas steže oko vrata. Odbacili ste u kut sobe cipele s potpeticom na kojima cijeli dan hvatate ravnotežu života. Pred vama je cijeli dan lijepog i sunčanog vikenda i samo ćete uživati😀! Nema tih novaca koji to mogu platiti, zar ne?... Ili ima☺... Zato evo jedan hint... zapravo tri!

Donna Lugonja Petković koja stoji iza profila @donna.bombona rekla je obožavateljima kako je sreća raditi ono što voli, kao i uspjeti ostvariti nešto što dugo želiš, samostalno.

Ana Zibar koja vodi profil @zenskisvijet napravila je i darivanje sa spomenutom bankom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".