Mala crna haljina ili šareni kompletić? Njih dvije zaslužile su peticu iz stila

Svaka u svom stilskom điru, ali izgledaju odlično zajedno
Vidi originalni članak

Cvjetni uzorak ultimativni je hit ove sezone neovisno o kojem je odjevnom predmetu riječ, a kad je u pitanju komplet trapez hlača i efektne bluze istog uzoraka, ne možemo ostati ravnodušni. Dama s Cvjetnog trga održala je modnu lekciju svima prisutnima u svom crnom kompletu sa sitnim ružičastim cvjetićima. Neprimjetnu crnu pozadinu cvijeća istaknula je trendi Guccijevom torbicom oko struka, koju je naravno uparila s crnim sandalama. 

Ništa manje modno osviještena nije bila ni druga dama. U divnoj i ženstvenoj crnoj midi plisiranoj haljini mamila je poglede prolaznika. Eleganciji je nabacila i sportski štih bijelim Kenzo tenisicama s crnim detaljima koje odlično prate, kako crnu haljinu, tako i bijelu torbu. Crno-bijelu kombinaciju upotpunila je efektnim šarenim remenom na odličnoj bijeloj torbi. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".