Cvjetna priča

Jednostavna, cvjetna haljina Ecije Ivušić pravi je vjesnik proljeća. Uostalom, koje godišnje doba može proći bez jednog šarenog i veselog uzorka koji je ionako potpuni hit?!
Vidi originalni članak

Još jedna cvjetna priča koja dolazi s popularnog tjedna mode. Bez obzira što je cvijeće već ionako isfurano, ne možemo mu odoljeti jer izgleda odlično pogotovo kada je moda u pitanju. Jednostavna haljina s cvjetnim elementima donosi nam pravo osvježenje svaki dan, a kada dođe proljeće ne libite se ju nositi više od jednog puta tjedno. Donosimo vam nekoliko komada odjeće s cvjetnim uzorkom koji su nas oduševili, te smo se pobrinuli da mi već svoje imamo. 

sts

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".