Cure vole šljokičaste čizme! Jedna fura Topshop model, a druga dizajnerski sa Chanelovim potpisom

Naš Goran Čižmešija fotkao je dvije ljepotice koje znaju kako nositi statement komade
Vidi originalni članak

Nekako bez ustručavanja možemo reći da šljokice više nisu neki prolazni trend, već su postale klasik u ormaru koji se može nositi u različitim situacijama. To su dokazale i dvije divne dame koje je naš Goran Čižmešija fotografirao u Parizu - jedna je isfurala high street, a druga dizajnerski model.

Prva dama Topshop model kombinirala je s haljinom od tila i sakoom koji je stegnula remenom, a sve je zaokružila minijaturnom Chloe torbicom. Druga je dama bijelu odjevnu kombinaciju suknje i džempera zaokružila čizmama sa Chanelovim potpisom za kojima su trendseterice jednostavno poludjele, bez obzira na vrtoglavo visoku cijenu od nekoliko tisuća eura.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".