Cure su počele "kršiti" veliko modno pravilo i zimi nose bijelo... A to tako dobro izgleda!

Još kad se dobro uklopi sa snijegom kao "pozadinom"... Izvrsno!
Vidi originalni članak

Bijela boja u zimskom razdoblju dugo je vremena bila veliki "NE", no čini nam se da je ove zime ipak došla na svoje jer je trendseterice sve češće i češće nose, što nas baš jako veseli - izgleda tako stylish!

Kad nešto nosi Olivia Palermo, možete biti sigurni da se radi o velikom hitu - ona je bijeli model traperica kombinirala s džemperom i kariranim kaputićem te time dobila chic kombinaciju za svaki dan.

I naša influencerica, studentica iz Zadra, Marija Gverić zna da su traperice zimi trendi rješenje pa ih je kombinirala uz popularne čizme s perlicama i pilotsku jaknu, dva velika hita već nekoliko sezona. 

Mia Barešić bijeli model kombinirala je sa sivim tonovima - džemperom i kaputom, a look zaokružila nude torbicom. Odlična inspiracija za dnevni look, zar ne?

Influencerica iz Londona, Katherine Bond, hrabro nosi bijelo od glave do pete, a monotoniju je razbila kaputom boje devine dlake, još jednim must have komadom u ormaru svake dame. 

 

>> Pogledajte koliko cure rođene u devedesetima znaju tadašnje hitove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".