Cure su odlučile: Natikače će nas pratiti i u jesenskom razdoblju, a stylish dame znaju kako ih nositi

Naš Goran Čižmešija fotkao je dvije ljepotice koje su odlična inspiracija
Vidi originalni članak

Ako napravimo mali pregled modnih trendova unazad nekoliko sezona, čini nam se da se oko niti jednog komada nije vodilo toliko prepirki koliko oko natikača, osobito oko onih s krznom!

Ipak, to ne spriječava cure da ih i dalje nose, a one izgledaju baš jako, jako stylish! Pogledajte samo ovu djevojku iz Pariza koju je ulovio naš Goran Čižmešija - ona je Guccijev model Princetown kombinirala uz lepršavu crvenu haljinu i klasičan sako, a sudeći po odabiru torbe, čini se kako joj je upravo Gucci omiljen dizajnerski brend. Cijena ovakvih natikača na Guccijevom se web shopu kreće od 695 dolara. 

Budući da kombinacija vuče na klasiku, odlučila se za neobične naočale koje su odlično zaokružile cijeli styling

I druga se dama odlučila za sličan model natikača, samo ih je ona isfurala u nešto "zimskijoj" varijanti - hlače na crtu i dalje su veliki trend, a zaokružila je outfit must have kombinacijom ove sezone: kaputićem leopard uzorka. Baš za čistu peticu! 

U ponudi high street trgovina pronašli smo dva modela koj su inspirirana upravo ovim dizajnerskim komadom.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".