Cure se već zagrijavaju u Moskvi: Izabel osvaja u klasici, a Adriana iznenadila neobičnim odabirom - čarapa!

Vidi originalni članak

Do utakmice je ostalo još malo, navijačka euforija trese sve, a ljepše polovice naših reprezentativaca otputovala su u Moskvu kako bi mogle s tribina bodriti naše dečke.

Nama su za oko zapele Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, i Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete-Cara. Na društvenim mrežama objavile su fotografije kako uživaju u Moskvi, a pritom su pokazale i odlične odjevne kombinacija. Lijepa Izabel blistala je u klasici, a odlučila se za crni Chanelov sako i no make up look, koji nemamo često priliku vidjeti. 

Adriana se odlučila za pravi navijački outfit pa je bijelo od glave do pete začinila neobičnim čarapama - onima s navijačkim "kockicama", čime se definitivno istaknula i privukla sve poglede! Svemu je dodala pravi klasik u ženskom ormaru, Diorovu torbicu i pokazala da je jedna od najstylish WAGsica.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".