Cure ovu divnu suknju obožavaju - pronašli smo gdje možete kupiti sličnu!

Outfiti dvije domaće ljepotice prava su inspiracija za ljetne dane
Vidi originalni članak

Crvena karirana suknja midi dužine jedan je od modela koje su cure prošle godine jednostavno obožavale, a njezina se popularnost nastavila i ove godine.

Dokaz tome su i odjevne kombinacije dvije domaće dame koje se kriju iza profila na Instagramu @maggie.skyhunter i @mariahs_chamber. Ove dvije ljepotice kombinirale su je svaka na svoj način, a izgledaju fantastično. Marijina kombinacija odiše pariškim chicom - nosi je uz basic majicu s porukom, špagerice i popularnu pletenu torbu. 

Maggie ju je isfurala na sportski način: odjenula je majicu s cool printom i tenisice, a outfit je začinila ženstvenim modnim dodacima: crvenim mačkastim naočalama i crvenim ružem.

Zavirili smo u ponudu high street trgovina i pronašli slične modele. Nažalost, svi su u crnoj boji, no izgledaju jednako dobro!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".