Cure na zagrebačkoj špici obožavaju nositi čizme i ljeti! Kombinacije uz haljine, bermude i kombinezone su za čistu peticu

Kad se nose na "gole" noge, riječ je o jednoj od onih modnih formula koje izgledaju jako upečatljivo, a popularne su među trendsetericama.
Vidi originalni članak

Pri spomenu čizama i gležnjača, mnogi ih odmah svrstavaju u jesensku i zimsku garderobu te čekaju hladne dane kako bi omiljeni par ponovno došao na red. Međutim, neke ljubiteljice mode sa zagrebačkih ulica, koje su se istaknule stilskim odabirima pa ih je primijetio i naš Goran Čižmešija, čizme rado nose i kroz ljeto, i to ne samo na dane kad nas prati kiša. 

Vrućine im, kažu, ne smetaju, a rado ih kombiniraju s kratkim suknjama, lepršavim haljinama i cool kombinezonima. Kad se nose na "gole" noge, riječ je o jednoj od onih modnih formula koje izgledaju jako upečatljivo, a popularne su među trendsetericama. 

Jedna od djevojaka koju uvijek imamo prilike vidjeti u čizmama je Kaja Glasnović. Odličan smisao za modu ima u malom prstu, a model od brušene kože, kao i onaj sa zakovicama odlično kombinira s bermudama i kombinezonom.

Pokazala je kako ih nositi i u prijelaznom razdoblju, u kombinaciji s bazičnim komadima poput bijele majice, bermuda i maslinastozelene jakne.

Ranije je za Divu istaknula da su joj čizme omiljeni modni komad, a nosi ih i na visokim temperaturama, no tad bira "ljetne" modele. 

Prava majstorica za outfite koji kradu pozornost je studentica kemije Loredana Muravec Dević koja je za Divu pozirala dvaput i svaki put pokazala svoju omiljenu modnu formulu - spoj lepršave haljine i čizama. 

– Pratim trendove i svaki od njih pokušavam isfurati na svoj način. Bajkerske čizme volim kombinirati i u ljetnim i u zimskim varijantama. Volim nositi i tenisice, ali se ipak bolje osjećam u čizmama. Štikle nosim samo u posebnim prigodama – rekla je simpatična Loredana jednom prilikom i dodala da je čizmama vjerna kroz cijelu godinu. 

Hit je i kaubojski model kojeg je nedavno gradom prošetala Sara Kadhim, studentica turizma koja kaže kako ih nosi kroz cijelu godinu, a ne smetaju joj ni vrućine jer joj je bitno da ih nosi! Spojila ih je uz minicu i bazičan bijeli top, a crna torba i efektne naočale odlično su zaokružile kombinaciju. 

Uz malu crnu haljinu, u jednom boho-edgy outfitu, prošetala ih je Anna Tomičić, svestrana studentica, glumica i poker igračica, a njezin je izbor pao na bajkerski model. Čizme s detaljima remenčića, školjki i zakovica istaknule su se u svevremenskoj crno-crvenoj varijanti. 

 

Tehnika bojanja koju će voljeti i brinete i plavuše: Frizeri je opisuju kao suptilnu promjenu koja je chic i zabavna

Sandale kakve nosi vizažistica obilježile su ovo ljeto: Ne sviđaju se svima, no savršeno pristaju uz ljetne outfite

Iz zagrebačkog salona najavljuju novi trend u kosi: Daje joj se živost i prividan volumen, kosi se vraća sjaj i bogatstvo boje

Balerinke će se nositi i u novoj sezoni: Simpatična srednjoškolka bira model zbog kojeg ćete ih i sami poželjeti u kolekciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".