Cure na Instagramu obožavaju najlonke s uzorkom! Baš ih znaju super nositi i divna su inspiracija!

Tri influencerice pokazale su nam tri outfita koja ćemo rado kopirati
Vidi originalni članak

Nekako smo uvijek vjerni crnim hulahopkama, no cure na Instagramu su nam pokazale kako i one s uzorkom mogu izgledati fantastično i biti sjajan detalj koji razbije zimske kombinacije. 

Slađana Ostić, poznatija po neodoljivom nadimku @slakipalaki, obožava model s leopard uzorkom koji zna tako dobro isfurati! U ovom stylingu kombinirala ih je s kožnom suknjom i predimenzioniranom dolčevitom, a svjesna je kako se tajna dobrog zimskog outfita krije u ključnim komadima poput kaputa i zanimljivih cipela. Nama je ovaj outfit za čistu peticu! 

Kad gledamo kombinacije Marije Čamber, osjećamo se kao da gledamo pariške ulice, a kombinacija koju je objavila na početku ove godine malo je drukčija od onog u čemu je uobičavamo gledati. Ipak, stvarno joj super, super pristaje, a najviše nam se svidjela hrabrost - kombinirala je mrežaste hulahopke s cirkonima i sandale, što može biti izvrsno stilsko rješenje za zimske izlaske kad vani temperature nisu debelo ispod nule.

Lifestyle blogerica Maša Zibar vjerna je crnom od glave do pete - crnu haljinu s tilom na rukavima kombinirala je sa srcima, koja su odličan izbor za sve romantičarke! 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".