Cure na Instagramu obožavaju ovaj ružičasti kaput, a mi znamo gdje ga kupiti po super cijeni!

Vidi originalni članak

Svake godine jedan hit komad ukrade pozornost fashionistica, a čini se kako je to ove zime - ružičasti teddy kaputić! Većina trendseterica u ormare je dodala onaj klasičan, u smeđoj boji, no ovaj otkačeni model ipak je prava zvijezda street stylea i Instagrama.

Uočili smo ga na Slađani Ostić, djevojci koja je na Instagramu poznata po šarmantnom nadimku @slakipalaki, a ona ga je izvrsno uklopila u casual kombinaciju za sunčane jesenske dane. Traperice je kombinirala s neobičnim bijelim cipelama i crvenom torbom, a ružičasti kaput super je zaokružio styling

Modna blogerica i novinarka Matea Miljan Rafaj također nije propustila priliku da njime začini jesensku i zimsku garderobu. Na Instagramu se krije iza nadimka @matea.miljan, a ovaj must have komad isfurala je za jedan event te ga kombinirala s plisiranom suknjom, čizmama iznad koljena i crvenim puloverom. Izgleda da cure obožavaju crveno-ružičaste kombinacije - nije ni čudo, kad tako dobro izgleda! 

Kapute poput njihovih pronašli smo u dva high street brenda, OVS-u i u C&A. Model iz OVS-a nešto je duži i na web shopu se prodaje po cijeni od 69 eura, dok je model iz C&A kraći i njegova je cijena 59 eura. 

Andrea Andrassy također voli ružičasto, no nije odabrala teddy coat, već klasičan kaput, a stvarno joj dobro pristaje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".