Cure na Instagramu obožavaju mokasine, inspirirajte se njihovim kombinacijama!

Sve su ih tako dobro uklopile u outfite za prijelazno razdoblje
Vidi originalni članak

Čini se kako imamo novi IT model za proljeće - riječ je o mokasinama! Iako su one uvijek tu nekako prisutne, imamo osjećaj da ih cure na Instagramu ove sezone nose više nego inače, a mi smo izvukli nekoliko super stylinga kojima se možete inspirirati.

Anastazija Makjanić na Instagramu se krije pod nadimkom @stazisweets, a mi imamo osjećaj da proljeće u njenom ormaru traje baš cijele godine! Ona je u svoju kolekciju dodala čak dva para, crne i prljavo ružičaste, a oba para savršeno je uklopila u odjevne kombinacije. 

Crni model spojila je s cvjetnom bluzom i skinny trapericama, dok je ružičastim modelom zaokružila outfit sastavljen od damske haljine cvjetnog uzorka i traper jakne. 

Slađanu Ostić svi znamo pod odličnim nadimkom @slakipalaki, a njezine #ootd fotke jednostavno obožavamo! Model sa zakovicama kombinirala je s kariranim hlačama i crnim džemperom te pokazala da se ključ dobrog outfita često krije u jednostavnosti. I, naravno, crvenom ružu bez kojeg nema dobrog outfita! 

Marija Nikšić, na Instagramu poznatija kao @ormarija, ne krije da obožava uzorke, kao i spajanje različitih printeva - odlična nam je njezina fotka s kućice na stablu, a outfit je pravi proljetni. Traperice i karirani kaput super su se spojili s točkicama na čarapama i prugicama na džemperu, a dozu klasike dodala je lakiranim mokasinama. 

Victorija Druško, instagramski @blueturpentine, svojim kombinacijama i fotkama vraća nas u neka prošla vremena jer totalno imaju retro prizvuk. Ona je klasičan model kombinirala s crnim hlačama, sakoom i popularnim teddy kaputom.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".