Cure na Instagramu obožavaju cipele kakve su nosile i naše bake, samo u modernijoj verziji!

Idealno pristaju uz damske haljine midi ili maxi dužine, ali se mogu kombinirati i uz traperice, naravno!
Vidi originalni članak

Slingback modeli vratili su nam se u modu, a ovog proljeća posebno su popularni oni s blok petom. Pomalo nas podsjećaju na cipele kakve su nosile naše bake, a dolaze u nešto modernijim verzijama. Na gradskim ulicama i društvenim mrežama cure ih sve više nose, a ni ne čudi nas, s obzirom na to da odlično pristaju uz damske, elegantne haljine. 

Marija Čamber uživa na Malti, a osim u fotkama predivnih krajolika, mi uživamo i u njezinim genijalnim kombinacijama. Za oko nam je zapela točkasta haljina koju je kombinirala s balonerom i popularnom torbicom, a sve zaokružila spomenutim cipelama u nude boji. 

Victorija Druško Zarin model s neobičnom potpeticom kombinirala je s maxi suknjom, a i njezin je odabir pao na baloner - ipak je riječ o vječnom komadu, kako u ženskom, tako i u muškom ormaru!

Ana Bacinger nije pokazala cijeli outfit, već je objavila fotku novih cipelica - "mrežaste" su i nude boje, a kombinirala ih je s trapericama, a sve je popraćeno oduševljenim komentarima njezinih followera

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".