Cure na Instagramu lude su za ovim kompletićem, a mi znamo gdje ga možete kupiti!

Psssst! Dobra vijest je da je suknja trenutačno na sniženju!
Vidi originalni članak

Kad smo na nekoliko dama uočili ovaj komplet suknje i sakoa, definitivno smo mislili da se radi o nekom dizajnerskom komadu. Ipak, na kraju se ispostavilo da je riječ o H&M-u! Suknja i sako od samta u pastelno plavoj boji izgledaju jednostavno fantastično, osobito kad se zajedno kombiniraju!

Ova kombinacija idealna je za jesenske dane, a volimo je jer se jednako dobro može isfurati uz gležnjače, kao i uz tenisice. 

Ova dva komada mogu se kupiti u omiljenoj high street trgovini brojnih trendseterica, H&M-u: za suknju je potrebno izdvojiti 60 funti, dok se suknja trenutačno nalazi na sniženju i njezina je cijena na web shopu 20 funti. Uz to vam ne treba ništa više od jednostavne bijele majice i dobrog komada nakita - spremne ste za grad!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".