Cure i dalje ne odustaju od ovih omraženih tenisica - koja ih je bolje isfurala?

Isabel Marant tenisice hit su već nekoliko godina bez obzira na paprenu cijenu od par tisuća kuna, a djevojke ih nose i ovog proljeća
Vidi originalni članak

Oko niti jednog modela obuće (ok, osim možda oko balerinki), nije se vodila polemika kao što se vodi oko Isabel Marant modela tenisica s punom petom.

Tim internetskim prepirkama nema kraja, no to nije omelo djevojke da ih i dalje hrabrbo nose kao dio svojih odjevnih kombinacija. Na špici smo uočili dvije djevojke koje su ih dodale u svoje proljetne kombinacije. 

Prva se dama odlučila za model u maslinasto-zelenoj boji, a kombinirala ih je uz skinny traperice i traper košulju/jaknu sa zakovicama. Osim tenisica, nosi još jedan omražen, ali hit komad - "tanke" naočale bez kojih trendseterice ne mogu zamisliti sunčane dane ovog proljeća. 

Druga dama odlučila se za model u crvenoj boji, a isfurala ga je u kombinaciji s bijelim trapericama i neobičnom košuljom s cool detaljima. Kojoj dami vi dajete svoj glas?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".