Crvenokosa ljepotica slavi rođendan!

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Povodom rođendana Emme Stone donosimo vam njezina najbolja izdanja s crvenog tepiha...
Vidi originalni članak

Jedna od najtraženijih glumica današnjice Emma Stone danas slavi 27 rođendan! Crvenokosa ljepotica, koju je prestižni magazin Vanity Fair ove godine uvrstio u deset najbolje odjevenih žena današnjice, osim svojim glumačkim ostvarenjima, ne prestaje oduševljavati ni odjevnim kombinacijama. I dok za dnevne izlaske bira isključivo ležernu i mladenačku odjeću koja se uglavnom sastoji od traperica, pamučne majice, kožnate jakne i udobnih tenisica, za pojavljivanje na crvenim tepisima okuplja cjeli tim stručnjaka koji itekako znaju što rade. Iako je uvijek glamurozna i na visini zadatka, Emma se odjeva u skladu svojim godinama, ali i krhkom figurom. 

Nikada ne bira toalete izrađene od previše materijala ili pak sa previše nepotrebnih detalja koji bi njezino lijepo lice bacilo u drugi plan. Ne libi se eksperimentirati, ali uvijek ostaje ženstvena te naglašava dekolte, struk ili pak gležnjeve koje, uz ključne kosti, kako je u jednom intervjuu izjavila, smatra najseksepilnijim djelovima ženskog tijela.  Kad su dizajneri u pitanju, najviše povjerenja ima u kreacije s potpisom Versace, Lanvin i Valentino.
Povodom njezinog rođendana, izdvojili smo neke od njezinih najboljih modnih izdanja.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".