Crveno od glave do pete: Meghan Markle zna kako privući pozornost u haljini od 11 200 kn

Meghan i Harry odabrali su raskošu i upečatljivu crvenu za glazbeni festival Mountbatten
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry u subotu navečer pojavili su se na glazbenom festivalu Mountbatten, a tom su prigodom odabrali odjevne kombinacije koje svakako nisu mogle proći nezapaženo. Meghan Markle odabrala je vrlo upečatljivo izdanje i pojavila se u crvenom od glave do pete. Nosila je raskošnu haljinu koju potpisuje brend Safiyaa, model Kalika, čija je cijena 1295 funti, odosno gotovo 11 200 kuna. Haljina je specifična po tome što na gornjem dijelu ima dodatak koji neodoljivo podsjeća na kratki plašt.

Kombinirala ih je s naušnicama s potpisom Simone Rocha i prekrasnim, također crvenim, Aquazurra salonkama na visoku potpeticu. Look je zaokružila crvenom satenskom clutch torbicom koju s Manolo Blahnik potpisom.

Ostatak fotografija s festivala pogledajte u galeriji:

FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL FOTO: PA/PIXSELL

U galeriji možete pronaći još genijalnih izdanja Meghan Markle koju često nazivaju modnom ikonom:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Povodom dana žena, školarke su nam ispričale zašto je teško, ali i lijepo biti žena te rekle što bi poručile djevojčicama svoje generacije:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".