Crveni ruž i marama: Ljepotica sa špice pokazala koji su vječni klasici u ženskom ormaru

Ozbiljnost u crnom razbila je cool torbom i točkicama
Vidi originalni članak

Da ljeto nisu samo cvjetni uzorci i lepršave haljine, pokazala nam je i zgodna brineta sa zagrebačke špice koja nam je potvrdila da i crna boja ljeti može odlično izgledati! 

Prugaste hlače visokog struka kombinirala je s basic topom, a ozbiljnost je razbila torbom u baby plavoj boji. Također, pokazala nam je koja su dva klasika u ženskom ormaru, ali i kozmetičkoj torbici: prvo je, naravno, marama, a s točkice su ultimativni ljetni hit. Može se nositi oko vrata, kako ju je ona isfurala, ali i na torbici, u kosi, oko struka umjesto remena, pa čak i na ruci - izbor je na vama!

Što se tiče must have komadu u ženskoj kozmetički torbici, riječ je o crvenom ružu koji osvježava i zaokružuje svaku odjevnu kombinaciju, ali i uljepšava svaki osmijeh!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".