Atraktivna i vječna crvena za neodoljive blagdane

Kad razmišljamo o darovima za svoje bližnje, uvijek tražimo nešto posebno, što odražava našu naklonjenost i brigu.
Vidi originalni članak

Crvena, kao simbol sreće i nadasve omiljena boja u blagdansko vrijeme, još je posebno atraktivna kad u svoje nijanse odjene zavodljivo rublje. Lisca nudi rublje koje privlači poglede. S atraktivnom čipkom, zavodljivim krojevima i izrezima. Igra prozirnosti dodaje štih tajnovitosti. 

Rublje LISCA zasigurno će vam uljepšati blagdansko vrijeme. Vrijeme kada odijevamo zavodljive modele za zaista posebne prigode. I vrijeme kada ih se usudite i pokazati. Neka prekrasna čipka grudnjaka ili bodija proviri ispod blejzera ili haljine. U vatrenoj crvenoj ili uvijek elegantnoj crnoj.

BIRAMO DAROVE
Ulaskom u prednovogodišnje vrijeme prožima nas blagdanska atmosfera puna ljubavi, veselja i toplih trenutaka s najmilijima. Kad razmišljamo o darovima za svoje bližnje, uvijek tražimo nešto posebno, što odražava našu naklonjenost i brigu. 

Rublje, čarape i pidžame prekrasni su darovi koji nam zagriju ne samo tijelo, nego i srce. U kolekciji Lisce naći ćete sve to. I usudite se izaberati rublje ekstravagantnih krojeva ili u strastvenoj crvenoj boji. Nećete pogriješiti ni s toplom pidžamom, veselim gaćicama ili dražesnim čarapicama. Lisca će se pobrinuti i za one koji izbor radije prepuštaju darovanom – darujte im darovni bon Lisca. Praktično i jednostavno. 

Takvim ćete darovima stvoriti nezaboravne trenutke koji će vam zagrijati srca i ostaviti neizbrisiv pečat novogodišnjih blagdana.

FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo

Spektakularno odijelo za wow-dojam: Lepa Brena blista u kompletu kojeg je nadopunila jednako efektnim šeširom
Popularne kitten cipele vratile su se u modu, a bit će veliki hit i tijekom 2024.
Amal Clooney na crvenom tepihu zabljesnula je u Versace haljini punoj metalik šljokica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".