Crvena je boja vječni proljetni hit - koja je splitska ljepotica bolje nosi?

Splitskom su rivom prošetale dvije dame u savršenim proljetnim outfitima
Vidi originalni članak

S crvenom bojom nema greške baš nikad, a koliko dobro može izgledati u proljetnim danima, pokazale su ove dvije ljepotice na splitskim ulicama. U obje je kombinacije dominirala crvena boja, s tim da se jedna odlučila za mrvicu ležerniju odjevnu kombinaciju.

Prva je dama kombinirala bijele traperice s prugastom košuljom, a tome je dodala i crveni sako koji je kombinaciji dao dozu upečatljivosti. Za dozu elegancije pobrinule su se ring naušnice i mini torbica, dok su tenisice dale ležeran prizvuk. 

Druga se brineta odlučila za elegantniji styling pa je crno-bijelu točkastu haljinu kombinirala sa sakoom, torbicom i cipelama u istoj boji. To nije nimalo jednostavno s obzirom na to da je potrebno uskladiti nijanse crvene, no ova je ljepotica u tome uspjela. Bravo, cure, kombinacije su vam za čistu peticu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".