Crvena haljina

Seksipil pokucao je na vrata u crvenoj boji, a s njim je zablistala i poduzetnica Iva Balaban kojoj nikad nije nedostajalo odvažnosti da bude lijepa i zavodljiva.
Vidi originalni članak

Što reći nego - obožavamo crvenu boju! Volimo je vidjeti na haljinama, majicama, kaputima, cipelama, hlačama, torbama, ma svemu što možemo odijenuti ili iskoristiti kao modni dodatak. Još u kombinaciji sa čipkom izgledati će apsolutno savršeno. Pripremate se za neku svečanost poput proslave godišnjice braka, mature ili vjenčanja odaberite dugačku crvenu haljinu jer će te s njom uvijek biti u centru pažnje. Možete je iskombinirati s cipelama druge boje i nekim zlatnim nakitom. Pogledajte naše prijedloge. 

SEKSIPILNO

ELEGANTNO

ROMANTIČNO

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".