Cro A Porter i Diva predstavljaju: Diva Fashion Ballet

Ne propustite balet, modnu reviju te izložbu u najsvečanijem zagrebačkom prostoru, Hrvatskom narodnom kazalištu
Vidi originalni članak

Magazin Diva i Cro APorter u suradnji s baletnim ansamblom Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu predstavljaju događaj sezone - Diva Fashion Ballet by Matija Vuica Couture.

Matija Vuica, ovim će događajem 3. svibnja 2016. u Hrvatskom narodnom kazalištu proslaviti 35. godina rada. Ova velika obljetnica bit će obilježena velikom retrospektivnom izložbom haljina koje su obilježile karijeru poznate hrvatske dizajnerice. 

Nakon otvorenja izložbe uzvanici će moći uživati u jedinstvenoj čaroliji modne revije Matije Vuice koja će se čarobno pretvoriti u balet "Ana Karenjina". Modna revija će se održat u scenografiji baletne predstave "Ane Krenjine", scenografa Ivana Kirinčića. 

Broj ulaznica za ovaj magični događaj je imitiran, a ulaznice se mogu potražiti u pretprodaji na blagajni HNK-a.

Ekskluzivno osvojite ulaznice za ovaj važni događaj.

Pročitajte sve o Diva Fashion Balletu.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".