Nova sezona modnog spektakla - Cro A Porter

Pred nama su dani koje svi ljubitelji mode žarko iščekuju, ovosezonski Cro A Porter. Otkrivamo što nas novo i uzbudljivo očekuje na modnom spektaklu kojeg ne želite propustiti...
Vidi originalni članak

Cro A Porter, prvi domaći tjedan mode predstavljen je sada već davne 2003 godine a stigao je u pravo vrijeme kada je hrvatska modna scena započela svoj munjeviti razvoj. Na prvom Cro A Porteru održanom 15.svibnja 2003. godine predstavljene su kolekcije naših mladih dizajnera Boudoir, Amarie, Ivane Popović, I-GLE, IK Studio, Mirakul i Studio D. Neki od njih još i danas redovito sudjeluju u ovom modnom spektaklu te su upravo na CAP pisti prepoznati od strane publike, medija ali i najvažnije vjernih kupaca.

Modni događaj sezone, kako ga često nazivaju, održava se dva puta godišnje već punih 12 godina što ga čini projektnom s najdužom tradicijom u Hrvatskoj. Ovogodišnje 26. izdanje Schwarzkopf Cro A Portera održat će se od 14. do 17. 10. 2015. u prostoru službenog naziva HAUBA@ LAUBA a sprema nam mnoga uzbudljiva iznenađenja. Zvijezde CAP kampanje su Josipa Kusić i Nikolina, strogo čuvana tajna domaće mode, djevojka za koju se otimaju svjetski modni agenti, iako je tek napunila 15 godina. 

Zanimljivu kampanju je snimio mladi i talentirani Srečko Rundić koji već potpisuje modne editorijale magazina Diva. Make up potpisuje Petra Sever, a kosu Matej Tonković za salon Glamour dok modeli nose kreacije modnih kuća Nebo i Lokomotiva. Zahvaljujući Viktoru Dragi, koji je utemeljitelj ali i kreativni vođa ovog projekta, i mladim, talentiranim ljudima koji iz godine u godinu svojim kreativnim idejama doprinose hrvatskom modnom spektaklu, Cro A Porter je događaj koji niti jedan ljubitelj mode ne želi propustiti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".