Crnokosa ljepotica s Cvjetnog iskombinirala je različite odjevne slojeve u savršen outfit

Zgodna djevojka u odličnom zimskom outfitu nije mogla proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Ključ tople, a istovremeno stylish zimske odjevne kombinacije leži u slojevitom odijevanju, a ova lijepa djevojka iz centra grada pokazala je kako dobrom kombinacijom različitih slojeva postići look za kojim će se svi okrenuti. 

Prošetala je u izvrsnom stylingu koji čine svi najpopularniji komadi sezone, uključujući i sive Uggsice kojih se ne odričemo, koliko god omražene bile. Odjenula je odlične traperice uz koje je uparila plavi džemper s voluminoznim ovratnikom, a cijeli look upotpunila je divnim kariranim sakoom. Svoj outfit prilagodila je vremenskim prilikama nabacivši i odličan dugi smeđi kaput kojim je savršeno zaokružila cijelu kombinaciju. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".